Christoffersson!

MERA KÄRLEK

Älskar min klass så HIMLA mycket!!!! HERREGUD KOMMER INTE KUNNA LÄMNA ER!! Här är lite bilder från dagens picknick på svenskan!!

VIERNES

Fredagen är kommen och jag, Lovisa och Ingrid isolerar oss i vilorummet. Lovisa är en av de bästa vännerna jag känner hon är min följeslagare och min älskade kompanjon. Vi ska aldrig skiljas åt. Min Ingrid är superfin och också en av mina bästa vänner. Och även om hon kommer att gå på katte och jag skrapan så skiljs vi aldrig åt ändå. 

 

Taggade människor

Ingen var speciellt taggad idag. Det har varit en lång dag och jag tror aldrig att jag har sovit så här lite på en vecka. Imorgon ska vi i alla fall få tillbaka våra noveller!! Vi ska få ett samlingshäfte med alla noveller som alla har skrivit och så ska vi få skriva massor av hälsningar till varandra!! Ska bli super mysigt!! Här är i alla fall lite bilder från idag när alla var extremt taggade. Ha en fin kväll!

 

Min älskade

Heeeeeej,

 

Idag har varit en underbar fast en väldigt trött dag. Skolan var lite seg men vännerna gjorde så att jag stannade, älskade kära vänner. Nu är jag med min älskade Sara och hon ska sova över hos mig, SLEEPOVER.

KÄRLEK

Grönan igår var helt amazing!! Vi åkte allt och lite till, men tyvärr så tog jag inte så jätte många bilder. Men jaja jag har precis lämnat in min klänning(till balen) hos en skräddare som ska sy upp och sy in den, och nu sitter jag i Lovisas kök och väntar på att kladdkakan ska bli klar!(och förlåt emma jag tog lite bilder från dig hade inga egna, bus)

KÄRLEK

Ingrid min fina ballerina

Hallojsan,

Jag kunde inte sova så jag tänkte att jag skulle göra ett fint litet inlägg. Just nu så snapchatar jag med ingelingsling, det är väldigt mysigt. Imorgon ska jag som jag har sagt tidigare (men jag säger det igen) till Grönan det ska bli så hiimla kul!!

Äckeldag

Idag har jag inte kort någonting vaknade först klockan åtta för att gratta min älskade mamma på morsdag (älskar dig mammmaaa) sen somnade jag om och vaknade inte förrän halv tre. Sen har jag försökt städa mitt rum (håller på än men det går väldigt långsamt). Jag känner mig inte jätte taggad på livet. Jaja imorgon blir det Grönan med några från klasserna ska bli fet. 

 Ha det grymt 

Sista konserten

Herregud har aldrig någonsin gråtit så mycket som i dag!!! Sista vårkonserten med världens bästa människor!!! Älskar er så otroligt mycket ni förstår inte. Spexet var fantastiskt sången var det bästa jag någonsin hört!! Vill inte sluta!!!!! Sen hade vi en fantastisk middag tillsammans med underbara tal och älskade människor!

 

Sista repet

Idag har vi haft sista repet inför vårkonserten, det var super mysigt men ganska jobbigt att stå upp hela tiden. Jag hade en härlig lunch med Maria, Lovisa och Ingrid vid Fyrisån. Nu sitter jag, Lollo och Maria hemma hos mig och dricker te och har det bra!

Pusssssss

20 dagar kvar

Tjäna,

Nu är det bara 20 dagar kvar till sommarlovet, det är så himla sorgligt. Jag kommer sakna alla så himla mycket!! Och imorgon är det sista repet till vårkonserten, jag kommer gråta så himla mycket på konserten. Nej men nu. Idag har jag och Sara tränat, det var ganska skönt men han som hade passet kunde inte riktigt hålla takten så det var lite jobbigt men men.. 

Min syster gjorde muffins så nu ska jag gå och äta dom, ha det fint!